Novi Renault ZOE

Tehnički list

Otkrijte dimenzije novog vozila Renault ZOE

Da li je vaša garaža dovoljno velika za novi Renault ZOE? Dužina, visina, širina... Otkrijte njegove detaljne dimenzije.

Motori novog automobila Renault ZOE

100% električan, 100% zabavan, 0 emisija

Električno uzbuđenje

Motori R135 i R110

Motori R135 i R110

2 nivoa motora
Motor R135  

Opremljen novim motorom od 100kW, novi Renault ZOE vam pruža još više zadovoljstva i uzbuđenja! Njegova snaga od 135 KS i obrtni moment od 245 Nm vam omogućavaju da uživate u poboljšanim performansama za još veću svestranost i udobnost, posebno na autoputevima.   

Motor R110  
Sa snagom od 80 kW (108 KS) i obrtnim momentom od 225 Nm, motor R110 pruža novom vozilu Renault ZOE performanse i svestranost za pravu udobnost vožnje uz održavanje njegovog dometa. 

B način vožnje

B način vožnje

Manje kočite i opustite se!
Kada jednostavnim pritiskom na ručicu menjača aktivirajte B način vožnje, novi Renault ZOE snažnije usporava čim otpustite papučicu gasa. Ovo smanjuje upotrebu kočnice i omogućava vam uživanje u prijatnoj i opuštenoj vožnji.

Elektronska ručica menjača « E-Shifter »

Elektronska ručica menjača « E-Shifter »

Promenite jedan način vožnje u drugi jednostavnim prebacivanjem
Zaboravite na mehaničke ručice menjača! Zahvaljujući elektronskoj ručici « E-Shifter » dovoljan je jedan pritisak na dugme da biste prebacili iz B načina vožnje u D i obrnuto, ili da prebacite u način vožnje unazad. Odabrani način vožnje se zatim prikazuje na konzoli kao i na 10-inčnom ekranu za vozača.