Novi Renault ZOE

Domet vožnje, baterija i punjenje

Baterija Z.E. 50

Baterija kapaciteta od 52 kWh u novom vozilu Renault ZOE omogućava vam vožnju do 395 km (prema WLTP-u*).
* Domet vožnje prema WLTP-u (Globalno usklađeni ispitni postupak za laka vozila, standardizovan ciklus: 57% gradska vožnja, 25% prigradska vožnja, 18% autoput), za verziju Renault ZOE Life opremljenu 15-inčnim felnama.  

Faktori koji utiču na domet vašeg vozila

Stvarni domet vožnje zavisi od kombinacije određenih faktora:
Nouvelle ZOE vitesse

Brzina

Što brže vozite, potrebno vam je više energije za održavanje brzine.
Nouvelle ZOE style de conduite

Stil vožnje

Upotrebljavajte Z.E. tehnologiju kao što je smanjenje brzine ili regenerativno kočenje da biste optimizovali domet vožnje.
Nouvelle ZOE topographie

Topografija

Pri vožnji na uzbrdici potrošnja električne energije utiče na domet vožnje. Energiju vraćate kada vozite nizbrdo.
Nouvelle ZOE conditions climatiques

Vremenski uslovi

Baterija vozila Z.E. 50 omogućava maksimalni domet vožnje od 395 km leti i 250 km zimi.

Punjenje novog vozila Renault ZOE

Kod kuće

Kod kuće

Brzo napunite svoj novi Renault ZOE kod kuće tako što ćete instalirati Wallbox* od 7,4 kW. Kada je vozilo povezano kablom za način rada 3 koji se isporučuje uz vozilo, baterija se puni od 0 do 100 % za približno 9 sati i 25 minuta.  

* Stanicu Wallbox za kućno punjenje mora instalirati ovlašćeni stručnjak.

Na poslu

Na poslu

Sve više kompanija se odlučuju za instaliranje stanica za električno punjenje za svoje zaposlene. Napunite svoj novi Renault ZOE nakon dolaska na posao!

U mreži javnih stanica za punjenje

U mreži javnih stanica za punjenje

Pomoću standardnog punjača Caméléon™ možete da napunite bateriju do 100% za samo 3 sata na stanicama za punjenje od 22 kw u tržnim centrima, parkiralištima u centru grada ili na javnim putevima. Pored toga, postoji 400 stanica za punjenje u mreži Renaulta.  

LOKALIZACIJA PO ZEMLJAMA: predstavite različite usluge punjenja uzimajući u obzir postojaće mreže u zemlji.  

Na autoputu

Na autoputu

Planirate izlet za vikend? Ne gubite više vreme! Sa našim novim punjačem DC, vašem novom vozilu Renault ZOE potrebno je samo 30 minuta za domet vožnje od 150 km. Vreme je za kafu!  

LOKALIZACIJA PO ZEMLJAMA: predstavite različite usluge punjenja uzimajući u obzir postojaće mreže u zemlji.  

Lako pronađite stanicu za punjenje


Jednostavno planiranje i upravljanje procesom punjenja


Renault ZOE mode de recharge

Iskoristite prednosti višestrukih načina punjenja

Zahvaljujući utičnici Combo CCS koja je postavljena iza logotipa romba na rešetki novog vozila Renault ZOE, možete priključiti vozilo na bilo koju stanicu za punjenje u Evropi.
Nouvelle  ZOE Z.E. Trip

Vozite bezbrižno

Pogledajte područje u dometu vožnje, pronađite dostupne stanice za punjenje i upravljajte rutom, izdiktirajte SMS poruku ili pustite svoju omiljenu muziku... Iskoristite brojne prednosti sistema Renault EASY LINK dizajnirane da vas prate na putovanju.

Povećajte domet vožnje

Novi Renault ZOE je opremljen tehnologijama koje se jednostavno upotrebljavaju i koje su ključni alat za optimizaciju dometa vožnje.

Uređaj za uštedu energije

Uređaj za uštedu energije nalazi se sa desne strane 10-inčnog ekrana za vozača i obaveštava vas da li trošite ili obnavljate energiju. Upravljajte potrošnjom energije u realnom vremenu da biste zadržali domet vožnje.

ECO način

ECO način vam omogućava da optimizujete potrošnju energije. Deluje kod određenih funkcija vozila koje troše najviše energije (grejanje, klima uređaj, servo upravljač...) i pri određenim postupcima u vožnji.

Prethodno grejanje ili hlađenje putničkog prostora

Povećajte domet vožnje grejanjem ili hlađenjem putničkog prostora unapred. Kada je vozilo povezano, možete preko sistema EASY LINK podesiti željenu temperaturu u trenutku polaska ili putem pametnog telefona odmah pokrenuti grejanje ili hlađenje na ciljanu temperaturu od 21°C.