Novi Renault ZOE

Dizajn

DIZAJN SPOLJAŠNJOSTI

Izrazite svoj karakter

Potpuno nove boje, pun LED svetlosni potpis, hologramski logotipi i hromirana rešetka... Snažnim i prepoznatljivim profilom, novi Renault ZOE izražava svoj karakter.

DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

Visokotehnološka i elegantna unutrašnjost

Redizajnirana instrument tabla, sofisticirana završna obrada, podstavljena sedišta, prostrani pretinci. Udobno se smestite na sedišta sa presvlakama od 100% reciklirane tkanine koja kombinuju udobnost i brigu o životnoj sredini.
Renault ZOE intérieur sièges

Presvlake za sedišta od recikliranih materijala

Uživajte u udobnoj i toploj unutrašnjosti od 100 % recikliranog materijala koja kombinuje udobnost i brigu za životnu sredinu.
Renault ZOE intérieur planche de bord

Elegancija i tehnologija

Ukrašen istim 100% recikliranim tekstilnim delovima kao što su i sedišta, putnički prostor integriše velike ekrane, hromiranu završnu obradu i dosta prostore za odlaganje.
Renault ZOE intérieur

Multimedijalni sistem EASY LINK

Pristupite celokupnom multimedijalnom sadržaju nadohvat ruke pomoću ekrana osetljivog na dodir od 7 ili 9,3 inča u novom automobilu Renault ZOE.
Renault ZOE intérieur, tableau de bord

10-inčni ekran za vozača

Pronađite sve podatke koji se odnose na električnu vožnju: uređaj za uštedu energije, glavne sisteme za pomoć u vožnji, navigaciju ili prikaz dometa vožnje.
Renault ZOE intérieur planche de bord

Visokotehnološki upravljač

Iskusite tehnološku vožnju uz pomoć upravljača novog vozila Renault ZOE. Od jednog do drugog klika, njegove ergonomske kontrole olakšavaju vam život.