DIMEZIJE I SPECIFIKACIJE

ZOE E-TECH ELECTRIC

OTKRIJTE DIMENZIJE MODELA ZOE E-TECH ELECTRIC

Da li će Zoe E-Tech electric stati u vašu garažu? Dužina, visina, širina itd. Otkrijte detalje o svim dimenzijama.

ELEKTRIČNO UZBUĐENJE

MOTORI R135 I R110
Motori R135 i R110
Motor R135

Opremljen novim motorom od 100 kWh, Zoe E-Tech electric nudi vam još više zadovoljstva i uzbuđenja! Njegova snaga od 135 KS i obrtni momenat od 245 Nm omogućavaju vam da uživate u poboljšanim performansama za još više svestranosti i udobnosti, posebno na autoputu.

Motor R110

Sa snagom od 80 kW (108 KS) i obrtnim momentom od 225 Nm, motor R110 pruža vašem Zoe E-Tech electric performanse i svestranost, uz istinsku udobnost vožnje i održavanje dometa vožnje.
B NAČIN VOŽNJE
KOČITE MANJE I OPUSTITE SE!
B način vožnje
Kada aktivirate B način vožnje jednostavnim pritiskom na polugu menjača, Zoe E-Tech electric više usporava čim otpustite gas. Time se smanjuje korišćenje papučice kočnice i omogućava uživanje u neometanoj, opuštenoj vožnji.
ELEKTRONSKA RUČICA MENJAČA "E-SHIFTER"
Elektronska ručica menjača "E-Shifter"
Iz jednog režima u drugi jednim prekidačem

Zaboravite na mehaničke poluge! Uz elektronsku ručicu menjača "E-Shifter", jednostavni pritisak na dugme je dovoljan za prelazak iz B režima u D režim i obratno ili za prelazak u kretanje unazad. Izabrani režim vožnje se zatim prikazuje na konzoli, kao i na 10" informacionom ekranu. Nema potrebe ni za režimom parkiranja – Zoe E-Tech electric se više ne može pomeriti čim isključite motor.

Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech Hibrid
Megane Conquest
Megane Conquest E-Tech Hibrid