ZOE E-TECH ELECTRIC

Domet vožnje, baterija i punjenje

Baterija vozila Zoe E-Tech electric
Baterija kapaciteta od 52 kWh u novom vozilu Renault ZOE omogućava vam vožnju do 395 km (prema WLTP-u*).

* Domet vožnje prema WLTP-u (Globalno usklađeni ispitni postupak za laka vozila, standardizovan ciklus: 57% gradska vožnja, 25% prigradska vožnja, 18% autoput), za verziju Renault ZOE Life opremljenu 15-inčnim felnama.

Izračunajte domet vožnje i trajanje punjenja za svoj Zoe E-Tech electric

Stvarni domet vožnje zavisi od kombinacije određenih faktora:
Brzina novog vozila ZOE
Brzina
Što brže vozite, potrebno vam je više energije za održavanje brzine.
Stil vožnje novog vozila ZOE
Stil vožnje
Upotrebljavajte E-Tech tehnologiju kao što je smanjenje brzine ili regenerativno kočenje da biste optimizovali domet vožnje.
Topografija novog vozila ZOE
Topografija
Pri vožnji na uzbrdici potrošnja električne energije utiče na domet vožnje. Energiju vraćate kada vozite nizbrdo.
Novi ZOE – vremenski uvjeti
Vremenski uslovi
Baterija električnih vozila omogućava maksimalni domet vožnje od 395 km leti i 250 km zimi.

Napunite svoj Zoe E-Tech electric

Lako napunite bateriju do kraja kod kuće, na poslu ili na javnom mestu za punjenje. Jednostavno je!
KOD KUĆE
Kod kuće
Brzo napunite svoj Zoe E-Tech electric kod kuće ugradnjom Električnog punjača** od 7,4 kW. Možete ga napuniti od 0 do 100% za 9 sati i 25 minuta koristeći kabl za punjenje Mode 3 koji ste dobili uz vozilo.
NA POSLU
Na poslu
Sve veći broj kompanija ugrađuje mesta za električno punjenje za svoje zaposlene. Napunite svoj Zoe E-Tech electric kada dođete na posao!
NA JAVNIM MREŽAMA ZA PUNJENJE
Na javnim mrežama za punjenje
Uz standardni Caméléon™ punjač, napunite akumulator do 100% za 3 sata na mestima za punjenje od 22 kW u šoping-centrima, na parkinzima u centru grada ili duž javnih puteva. Pored toga, na raspolaganju vam je 400 mesta za punjenje u Renault mreži.
NA AUTOPUTU
Na autoputu
Planirate da otputujete za vikend? Nemojte gubiti vreme! Uz naš novi punjač na jednosmernu struju, maksimalno iskoristite mesta za brzo punjenje.

Vaš Zoe E-Tech electric može da se napuni za domet vožnje do 150 km (u zavisnosti od uslova vožnje) za samo 30 minuta. To je dovoljno vremena za pauzu za kafu!

JEDNOSTAVNO PLANIRANJE I UPRAVLJANJE PROCESOM PUNJENJA

Sa lakoćom upravljajte punjenjem uz povezane usluge sistema Renault CONNECT i utičnicom Combo CCS u vozilu Zoe E-Tech electric.
Punjenje vozila Renault ZOE
Iskoristite prednosti višestrukih načina punjenja
Zahvaljujući utičnici Combo CCS koja je postavljena iza logotipa romba na rešetki novog vozila Renault ZOE, možete priključiti vozilo na bilo koju stanicu za punjenje u Evropi.
Novo vozilo ZOE Z.E. Trip
Vozite bezbrižno
Pogledajte područje u dometu vožnje, pronađite dostupne stanice za punjenje i upravljajte rutom, izdiktirajte SMS poruku ili pustite svoju omiljenu muziku... Iskoristite brojne prednosti sistema Renault EASY LINK dizajnirane da vas prate na putovanju.

Povećajte domet vožnje

Optimizovanje dometa vožnje vašeg Zoe E-Tech electric, opremljenog tehnologijama koje se jednostavno koriste, veoma je jednostavno.
Čuvar energije
Funkcija čuvara energije, koja se nalazi desno od 10" informacionog ekrana, pokazuje vam kada trošite, a kada obnavljate energiju. Upravljajte potrošnjom u realnom vremenu da biste produžili domet vožnje.
ECO režim
ECO režim vam pomaže da optimizujete potrošnju energije. On menja funkcije koje koriste mnogo energije (grejanje, klimatizacija, servo upravljanje itd.) i izvesne radnje pri vožnji.
Prethodna klimatizacija temperature u kabini
Produžite domet vožnje uz prethodnu klimatizaciju. Dok je vozilo uključeno u struju, možete upotrebiti EASY LINK da podesite željenu temperaturu u trenutku polaska. Možete odmah pokrenuti prethodnu klimatizaciju na 21 °C ciljane temperature pomoću pametnog telefona.

Lako pronađite stanicu za punjenje


Otkrijte i ostale Renault modele

CLIO E-TECH HIBRID
Clio E-Tech Hibrid
Megane Conquest
Megane Conquest E-Tech Hibrid