Renault otkriva

Novi Renault TALISMAN

Velika limuzina više klase

Moderna limuzina...

Izdvojite se iz gomile! Novi TALISMAN se ističe novim tehnološki sofisticiranim svetlosnim potpisom napred i pozadi, dinamičnim pokazivačima smera, legendarnim prednjim delom, hromiranom maskom i redizajniranim aluminijumskim naplatcima. Svaki detalj u unutrašnjosti dizajniran je kao kombinacija stila i ergonomije, sa redizajniranom središnjom konzolom koja povezuje vrhunske materijale i dizajn.

...sa sve inovativnijim sistemima za pomoć u vožnji...

Sa lakoćom preuzmite kontrolu nad putovanjem! Prilagodljiva prednja svetla sa tehnologijom LED MATRIX VISION, saputnik u saobraćajnim gužvama i na autoputu... Sedite iza upravljača novog vozila TALISMAN i uživajte u inovativnim, vrhunskim sistemima pomoći u vožnji dostupnima na 9,3-inčnom središnjem tabletu i novom ekranu vozača dijagonale 10,2“.

...za izuzetno udobnu vožnju.

Prilagodite iskustvo vožnje svojim potrebama pomoću sistema MULTI-SENSE. Uživajte u tome kako sistem 4CONTROL za pogon na 4 točka omogućava novom vozilu TALISMAN prianjanje uz put radi nesmetanog i lakšeg upravljanja u gradu. 

Novi TALISMAN INITIALE PARIS

Otkrijte legendarnu verziju INITIALE PARIS novog vozila TALISMAN.

Usudite se da budete sofisticirani! Elegantan profil sa hromiranim detaljima, ekskluzivna boja, 19-inčni aluminijski naplatci, masažna, grejana i ventilirana sedišta sa postavljena Napipa kožom...Novi TALISMAN INITIALE PARIS je jedinstvena kombinacija udobnosti i elegancije. 
Budite u toku sa najnovijim informacija o novom modelu vozila TALISMAN

Dok čekate svoj novi TALISMAN

Novi TALISMAN

Naša putnička vozila

Limuzina, gradski automobil, MPV, SUV... Saznajte više o našoj paleti putničkih vozila.
Novi TALISMAN

Naša marka

Otkrijte šta našu marku čini drukčijom: naša stručnost i ciljevi.