Renault otkriva

Novi Renault MEGANE

Novi MEGANE vam nudi jedinstven doživljaj vožnje u pet verzija (limuzina, karavan, R.S. Line, R.S. i Trophy) koje su prilagođene vama. 
Novi MEGANE

Limuzina elegantnog dizajna...

Skladne linije, svetlosni potpis kompanije Renault u obliku slova C i svetla LED Pure Vision, nova dinamična zadnja 100% LED svetla, redizajnirani branik i nova hromirana rešetka, 16-inčni, 17-inčni i 18-inčni naplatci, besprekorna završna obrada... Zavodljiv i živahan, Novi MEGANE otkriva još elegantniji izgled koji će mamiti poglede. Da li ste spremni za osvajanje obožavatelja?
Novi MEGANE

... i kabina visoke tehnologije..

Neka vam najbolje od tehnologije kompanije Renault bude nadohvat ruke na ekranu za vozača veličine 10,2 inča i multimedijalnom ekranu EASY LINK veličine 9,3 inča. Sa prilagodljivim tempomatom i sistemom upozorenja o promeni vozne trake, AEBS sistem aktivnog kočenja u slučaju nužde sa detekcijom biciklista i pešaka, upozorenje na zamor, multimedijalni sistem EASY LINK sa aplikacijama Android Auto™ i Apple CarPlay™... Odaberite bezbrižnost!

Nova verzija vozila MEGANE R.S. Line

Elegancija sportskog automobila

Spoljašnji izgled novog vozila MEGANE R.S. Line ističe se svojim senzualnim linijama, spojlerom inspirisanim F1 palete vozila R.S. Line, još više atletskim zadnjim branikom kao i 17-inčnim i 18-inčnim prilagođenim naplatcima. U unutrašnjosti osvojiće vas njegov dizajn sa karbonskim umecima i vidljivim prošivima, upravljač presvučen kožom sa dvostrukim dijamantom R.S., aluminijska sportska papučica i sedišta Alcantara sa ugrađenim naslonima za glavu. Jedinstvena karakterističnost koja kombinuje sportski duh i sofisticiranost.

Otkrijte i nova vozila Renault MEGANE R.S. i R.S. Trophy

Da li želite da saznate više?

Dok čekate svoj Novi MEGANE

Novi MEGANE

Naša putnička vozila

Sva naša vozila, od višenamenskih vozila do malih automobila, od limuzina do SUV vozila.