Renault TRAFIC

Motori i pogon

Motor

Bolje performanse, niža potrošnja goriva!

2,0-litarski dizel motor pete generacije uključuje tehnologiju za veću snagu (+ 25ks) i više obrtnog momenta (+ 40Nm) s većom dostupnošću uz smanjenje potrošnje goriva i emisije CO₂. Uživajte u neverovatno poboljšanom vozačkom iskustvu i smanjenoj stvarnoj potrošnji goriva.
Renault TRAFIC

AdBlue®

Tečnost AdBlue® znatno smanjuje emisije, a istovremeno zadržava performanse motora. Brzim pristupom poklopcu u području za točenje goriva desno od vozačevih vrata možete jednostavno da napunite 20-litrski rezervoar za dolivanje. Tečnost možete lako i praktično doliti i na lokalnoj benzinskoj pumpi.
Renault TRAFIC

Stop & Start

Sistem omogućava smanjenje potrošnje goriva i emisija gasova staklene bašte. Tehnologija Stop & Start zaustavlja motor vozila kada se zaustavljate (saobraćajne gužve, crveno svetlo itd.) i ponovo ga automatski pokreće kada pritisnete kvačilo.
Renault TRAFIC

Način vožnje ECO + DRIVINGECO2

Jednostavno uključite ECO način vožnje na instrument tabli i smanjite potrošnju goriva. Zabavna i korisna funkcija DRIVINGECO2* je ugrađena u sistem R-LINK Evolution da analizira vaš stil vožnje i ponudi vam savete za još nižu potrošnju goriva. Zahvaljujući trenutnom indikatoru stila vožnje možete napraviti korak dalje ka ekonomičnoj vožnji.  
Potrošnja goriva je sertifikovana u skladu sa standardnom regulativnom metodom koja važi za sve proizvođače vozila i može da se upotrebi za upoređivanje vozila. Stvarna potrošnja goriva i dodatka AdBlue zavisi od uslova upotrebe vozila, opreme, opterećenja i načina vožnje.

U zavisnosti od verzije.  

Rešenja za pogon


Da li često, ili svakoga dana vozite po zahtevnim terenima? Otkrijte naša rešenja Extended Grip i napredna rešenja za pogon. Renault TRAFIC u kombinaciji sa sistemom za pomoć pri kretanju na uzbrdici vaš je savršen pratilac u svim uslovima.  

Extended Grip


Extended Grip (serijski)

Da li vas život vodi po zahtevnim putevima? Inovativna tehnologija Extended Grip je deo serijske opreme u ponudi vozila Renault TRAFIC. Ovaj sistem za nadzor pogona pruža optimalno prianjanje.

Kako funkcioniše? Pri proklizavanju pogonskih točkova sistem odmah utvrdi da je prianjanje izuzetno slabo. Za razliku od drugih sistema za nadzor pogona on ne smanjuje snagu motora. Umesto toga, omogućava da točkovi klizaju kako bi se odstranio sneg, blato ili pesak i na taj način ponovo vraća prianjanje i polako povećava brzinu. Kao vozač i dalje održavate kontrolu nad motorom preko papučice za gas.

Pomoć pri kretanju na uzbrdici


Pomoć pri kretanju na uzbrdici (serijski)

Glatko se krećite na uzbrdici sa nagibom većim od 10 % zahvaljujući sistemu pomoći pri kretanju na uzbrdici.

Kako funkcioniše? Vaš Renault TRAFIC automatski ostaje na mestu dve sekunde, što vam obezbeđuje dovoljno vremena da pritisnete kvačilo i lagano krenete. 

Renault TRAFIC


Izaberite između verzija

Da li želite da proširite svoj posao sa vozilom Renault TRAFIC?