Renault TALISMAN

Elegantan dizajn

Igrajte na kartu zavođenja

Dizajn spoljašnjosti

Uživajte u izbalansiranim proporcijama
TALISMAN - Dizajn: igrajte na kartu zavođenja

Uživajte u izbalansiranim proporcijama

Elegantan i prostran, Renault TALISMAN se čini kao sastavni deo puta, stapa se sa njim. Fluidne linije njegovog prednjeg dela naglašene su standardnim dvobojnim naplatcima, dostupnim u veličinama od 18 " ili 19".
Njegova površina je glatka poput stakla i istaknuta preciznim i zaoštrenim linijama, koje od haube do gepeka potvrđuju njegovu dinamičnost i savremenost .

Njegova široka ramena koja počivaju na njegovim savršeno izvajanim točkovima izražavaju i odišu snagom i moći. Njegova vitka figura istaknuta hromiranim lajsnama privlači poglede. Površina njegovog zadnjeg stakla vas poziva i mami da uđete u njegovu unutrašnjost, široku i velikodušnu.

Dozvolite da vas zavede njegov odlučan prednji deo

Pripremite se na to da ćete privlačiti pažnju. Prednji deo Renault TALISMAN-a odražava njegov jak karakter i temperament moćne limuzine. Rafinirane hromirane linije i široka maska pojačavaju njegov robustni stil .

Prepoznatljiv zahvaljujući high-tech svetlosnom potpisu, Renault TALISMAN ima karakteristična LED svetla u obliku slova C*.
* LED svetla su dostupna kao opciona ili serijska u zavisnosti od nivoa opreme.

Oduševiće vas svetlosni potpis njegovog zadnjeg dela

Pronađite ravnotežu i razliku u zadnjem delu Renault TALISMAN-a. Jak i upadljiv, njegov svetlosni potpis je odmah prepoznatljiv.

Opredelite se za različitost izborom aluminijumskih naplataka

Izaberite nešto posebno i različito. 16", 17", 18" ili 19" u zavisnosti od cilja, aluminijumski naplatci dopunjuju estetski izgled vašeg Renault TALISMAN-a.

Prepustite se toploj dobrodošlici

Zahvaljujući svojoj hands-free kartici, Renault TALISMAN vas prepoznaje čim se približite i pozdravlja vas. Pale se dnevna svetla, svetlo unutar vozila, retrovizori se otvaraju i osvetljavaju teren i na kraju se aktivira kompletno osvetljenje. Bočni pokazivači smera emituju svetlosni signal kada otvarate vrata. Sedišta zauzimaju pozicije u kojima su bila poslednji put, a TouchScreen vas pozdravlja i želi vam dobrodošlicu.

Kad stignete na odredište, sedište se povlači unazad 50 milimetara da bi vam olakšalo izlazak iz automobila. Čim se udaljite, Renault TALISMAN se automatski zaključava. Projektuje svoj svetlosni potpis koji se postepeno gasi.

Komfor: uživajte u njegovom udobnom enterijeru

Dizajn unutrašnjosti

Uživajte u slobodi kretanja

Uživajte u slobodi kretanja

Uživajte u prostoru unutar vozila. Visoki plafoni, široka centralna konzola, prednja sedišta kao u "Biznis klasi" ... dobijate izuzetnu slobodu kretanja.
Podelite taj osećaj prostora sa vašim putnicima na zadnjim sedištima koji imaju dovoljno prostora za noge i širok prostor da se udobno smeste.

Relaksirajte se

Iskoristite svakodnevne, dobro poznate trase kako biste se opustili. Sedište vozača može krenuti sa masažom leđa čim u njega sednete zahvaljujući 4 motora koji su programirani da vas opuste tako što će vam masirati lumbalni deo leđa. Sedište ima električno podešavanje i može da memoriše do 6 prilagođenih pozicija.

Sedište vozača vam uvek nudi idealan toplotni doživljaj bez obzira na spoljašnje temperature budući da poseduje i ventilaciju i grejanje. U ekstremnim zimskim temperaturama, omogućite funkciju zagrevanja upravljača kako bi se zagrejao sa -10 ° C na 35 ° C u vremenskom intervalu od 10 minuta .

Iskoristite i uživajte u velikom prostoru za odlaganje i izdašnom komforu

Za duža putovanja, Renault TALISMAN ima veliku modularnost i brojne praktične pretince za odlaganje. Neka vaša pića ostanu hladna u vašem pametnom frižideru u odeljku ispod naslona za ruke *, iskoristite držač za čaše na centralnoj konzoli, držite neophodne stvri nadohvat ruke u prostranim pretincima za odlaganje na vratima ... Sve u svemu, raspolažete kapacitetom za skladištenje do 25L unutar vozila.
U prtljažniku, možete da iskoristite prostor za odlaganje od 608L. Kako se on otvara? Samo treba da prođete stopalom ispod zadnjeg branika. Prtljažnik će se automatski otvoriti. Lako!

* Dostupno samo sa automatskim menjačem EDC .

Opustite se, inteligentni klima uređaj brine o vama

Nema više magle ! Zahvaljujući svojoj hidrometričnoj sondi, sistem za klimatizaciju Renault TALISMAN-a može meriti nivo vlažnosti u zatvorenom prostoru.
On automatski radi na sprečavanju zamagljenja prozora i vetrobrana.

Slobodno dišite, senzor za toksičnost vas štiti od zagađenja

Sa ekrana vašeg multimedijalnog sistema R-link 2, aktivirajte ventilacioni sistem, tj., sistem za provetravanje i podesite ventilaciju po svom ukusu. Kombinovani filter blokira mikročestice takve kao što su prašina ili polen i sprečava prodor mirisa izduvnih gasova u unutrašnjost vozila. Kada detektuje zagađenje u tunelu ili iz vozila koje se nalazi iza vas, ventilacioni sistem se automatski prebacuje na zatvoreno polje kako bi zaštitio putnike vašeg Renault TALISMAN-a.

Uživajte u urednoj unutrašnjosti

Uživajte u pažnji koju vam nudi završna obrada u unutrašnjosti Renault TALISMAN-a. Njegova unutrašnjost dizajnirana oko visoke centralne konzole, izražava se kroz plementitost izabranih materijala. Dizajnirate vašu instrument tablu kako želite, moguće su mnoge konfiguracije. Sa taktilnim i ergonomskim tabletom povezanim na R-Link 2 osetljivim na dodir, doživite intuitivno multimedijalno iskustvo na velikom ekranu.

Originalni centralni ekran od 8.7 inča ( ili 22 cm ), omogućava vam da intuitivno komunicirate sa vašim Renault TALISMAN-om.
HUD (Head Up Display) displej pojednostavljuje vašu vožnju. Bićete informisani o svemu bez da sklanjate pogled sa puta. Izaberite sa ekrana režim vožnje Multi-Sense® i osvetljenje koje vam odgovara.

Spremite se na divna iskustva uz TALISMAN

Želim da dobijem ponudu
Pronađite distributera
Preuzmite katalog
Otkrijte njegove performanse