Novi TRAFIC SpaceClass

Dostavno vozilo koje prevazilazi vaša očekivanja

Renault TRAFIC SpaceClass

Otkrijte novi Renault TRAFIC SpaceClass

Odvezite svoj Trafic SpaceClass uz Renault specijalnu ponudu:

 • Već za 28.899 € sa PDV-om sa
 • 3 godine održavanja ili 90.000 km

Uz posebnu pogodnost preko Renault finansiranja:
 • 500 € dodatnog bonsa sa PDV-om   

Dizajn

Izaziva pažnju gde god da idete

_____
Renault TRAFIC SpaceClass
Svetlosni potpis
Renault TRAFIC SpaceClass
Hromirana rešetka
Renault TRAFIC SpaceClass
Robustan stil
Renault TRAFIC SpaceClass
Mobilni salon
Novi Trafic SpaceClass
Osmišljene obline, hromirana rešetka, zatamnjena stakla, prednja svetla Full LED, svetlosni potpis u obliku slova C i 43 cm (17'') naplatci Diamond. Pripremite se na to da vas novi SpaceClass svojim glatkim i elegantnim izgledom obori s nogu. Uočite razliku! 
Novi Trafic SpaceClass
Otkrijte unutrašnji dizajn koji može da se meri sa luksuznim salonima. Ekskluzivni materijali, hromirani detalji, kožna sedišta, crni tepih i patosnice. Zaronite u elegantno i udobno okruženje, za putovanje u potpunoj udobnosti.
Novi Trafic SpaceClass
Sklopivi sto, lično LED svetlo za čitanje, držači boca, zadnja klupa ili klizna i rotirajuća sedišta na vodilicama koja mogu da smeste do 6 osoba koje sede jedna naspram druge. U novom vozilu SpaceClass pronađite svu udobnost koju nudi vaš salon.

Jedno vozilo, tri doživljaja

Odaberite svoju svakodnevicu

Za poslovnu upotrebu...

Da li ugled vaše marke zavisi od vašeg vozila?   Sofisticiran dekor, XXL unutrašnjost i rekordna modularnost... Novi SpaceClass dizajniran je za potrebe vozača i njihovih saputnika. Od modernog i udobnog putničkog prostora do zadnjeg sedišta koje može da smesti do 6 osoba koje sede jedna nasuprot drugoj, uživajte u vrhunskom okruženju koje kombinuje eleganciju i osećaj udobnosti.

...kao porodica...

Vožnja dece u školu, nedeljna kupovina namirnica, odlazak cele porodice za vikend ili na odmor... Sa najboljom opremljenošću u klasi, novi SpaceClass prilagođava se vašim potrebama i planovima. Uz njegov elegantan i modularan raspored, okružite se nenametljivim luksuzom koji je potpuno u službi vaše udobnosti i prijatnosti. 

...ili na izletu.

Da li želite da proširite vidike? Prepustite se iskušenju i krenite neotkrivenim putevima! Uz udobnu unutrašnjost, zadnje sedište koje se rasklapa u pravi ležaj za dve osobe, uvek uključena LED svetla za čitanje, mnoštvo pretinaca za odlaganje stvari i tamne zavese... U novom vozilu SpaceClass Escapade pronađite svu udobnost spavaće sobe. Spremni za pokret?

Tehničke karakteristike

Da li želite da saznate više?

Motor i trakcija

Renault TRAFIC SpaceClass

Novi motor i menjač

Sa novim motorom zapremine od 2,0 l i automatskim EDC menjačem sa dvostrukim kvačilom, novi SpaceClass nudi vam više snage i veći obrtni moment uz smanjenu potrošnju goriva. Udružite prijatnu vožnju i uštedu goriva!  
Renault TRAFIC SpaceClass

Trakcijska rešenja

Nema više zaobilaženja zahtevnih puteva!  Sa tehnologijama poboljšanog prianjanja i poboljšane trakcije novi SpaceClass udružuje udobnost i pouzdanost da bi vas potpuno sigurno proveo neotkrivenim putevima.  

Glavne dimenzije

Renault TRAFIC SpaceClass

L1 4999 mm/L2 5399 mm

Ukupna dužina 
  Renault TRAFIC SpaceClass

  1956 mm/2283 mm

  Ukupna širina bez/sa retrovizorima
   Renault TRAFIC SpaceClass

   1971 mm

   Ukupna visina praznog vozila