Novi TALISMAN

Sofisticiraniji i tehnološki napredniji!

Novi Renault TALISMAN

Vrhunska velika limuzina

Novi TALISMAN, sa jasnim linijama, naglašenim hromiranim detaljima, prepoznatljivim prednjim delom, novim tehnološki naprednim svetlosnim potpisom prednjeg i zadnjeg dela i sa sofisticiranom unutrašnjošću, može se pohvaliti izrazito modernim dizajnom.  

Odvezite svoj Talisman uz Renault ponudu "Bez brige"

Već za 22.990 € uz dodatnih:
  • 5 godina garancije ili 150.000 km

Uz posebnu pogodnost preko Renault finansiranja:

  • Progresivnu subvencionisanu kamatnu stopu
  • Paket osiguranja "Bez brige"

DOŽIVLJAJ UNUTRAŠNJOSTI

Priuštite sebi vožnju u udobnosti prve klase

Preuzmite kontrolu nad vožnjom. Sa našim vrhunskim tehnologijama koje su koncipirane da pojednostave život, stvorite doživljaj vožnje po sopstvenoj meri.
Novi Renault TALISMAN

Iskoristite prednost inovativnih tehnologija

Prednja svetla LED Martrix Vision, funkcije za pomoć vozaču Renault EASY DRIVE, ugrađeni multimedijalni sistem Renault CONNECT, MULTI- SENSE sistem itd. Putujte udobno i bezbedno zahvaljujući najboljoj tehnologiji Renault, kojoj pristupate preko umreženog tableta EASY LINK sa ekranom veličine 24 cm (9,3 inča) i preko prilagodljivog ekrana za vozača veličine od 26 cm (10,2 inča).
Novi Renault TALISMAN

Za sasvim udobnu vožnju.

U sistemu MULTI-SENSE možete da birate između 4 načina vožnje (MySense, Eco,Comfort i Sport) i prilagodite doživljaj vožnje sopstvenim potrebama. Otkrijte i ekskluzivni sistem upravljanja na 4 točka 4CONTROL sa varijabilnim vešanjem koji obezbeđuje bolju upravljivost novog vozila TALISMAN i jednostavnije manevrisanje u gradu.

VERZIJA

Novi TALISMAN INITIALE PARIS

Otkrijte prepoznatljivu verziju INTIALE PARIS novog vozila TALISMAN i doživite eleganciju na potpuno nov način.

Jedinstven pristup

Šarm, elegancija, inovativnost. Neka vas novi TALISMAN INITIALE PARIS potpuno preuzme! Elegantan profil sa hromiranim detaljima, aluminijumski naplatci od 48 cm (19 inča), ventilirana sedišta sa funkcijom grejanja i masaže, presvučena napa kožom, vrhunski audio sistem Bose®, novi elementi u vidu izbeljenog drvete, patosnice i pragovi vrata INITIALE PARIS. Pred vama je poseban doživljaj!
Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podležu promenama. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Posledica globalnog nedostatka poluprovodnika je da neki elementi opreme vozila, prikazani na ovoj stranici i u brošuri, trenutno nisu dostupni na vozilu. To važi, između ostalog, za 25-centimetarski (10") informacijski ekran u boji sa meračima i prikazom navigacije, bežično punjenje za mobilni telefon, funkciju SOS poziv i mogućnost povezivanja navigacije. U trenutnoj situaciji je iz tog razloga, dobavljivost i dostupnost konkretnih elemenata opreme vozila, kao posledicu globalnog nedostatka poluprovodnika teško sa sigurnošću predvideti. Za najnovije informacije molimo da se obratite najbližem ovlaštenom distributeru.