Pogledajte motore koji su dostupni za određenu verziju

Pogledajte tačne dimenzije (dužina, širina, visina).

Da li je vaša garaža dovoljno velika za novi Renault TALISMAN?

Poređenje tehničkih specifikacija verzija novog vozila TALISMAN

Benzinski

TCe 160 EDC FAP

TCe 160 EDC FAP

Praktičnost

1,3-litarski benzinski motor najnovije generacije sa snagom od 160 KS, obrtnim momentom od 270 Nm, direktnim ubrizgavanjem i turbo punjačem dostupan je sa automatskim 7-stepenim menjačem sa duplim kvačilom EDC. Omogućava dinamičnu i tihu vožnju sa manjom emisijom CO2 (samo 6,1 litar i 140 g/km u kombinovanom ciklusu WLTP).

TCe 140 FAP

TCe 140 FAP

Odzivnost

1,3-litarski benzinski motor sa obrtnim momentom od 260 Nm, snagom od 140 KS, turbo punjačem i direktnim ubrizgavanjem, dostupan je sa 6-stepenim ručnim menjačem. Obezbeđuje veću odzivnost i snažno ubrzanje za još više uživanja u vožnji.

Dizel

Blue dCi 160 EDC

Blue dCi 160 EDC

Uživanje u vožnji

Spojite zadovoljstvo i udobnost sa ovim 2-litarskim četvorocilindričnim motorom od 160 KS, dostupnim sa 6-stepenim EDC automatskim menjačem sa dvostrukim kvačilom EDC. Tehnologijom AdBlue® otkrijte čitavu paletu emocija, uz istovremenu kontrolu potrošnje goriva i ograničenje emisija azotnih oksida.

Blue dCi 190 EDC

Blue dCi 190 EDC

Visoke performanse

Ovaj četvorocilindrični 2,0-litarski motor sa 190 KS nudi snažna ubrzanja i živahni obrtni momenat. Dostupan sa 6-stepenim EDC menjačem sa dvostrukim kvačilom, nudi iskustvo vožnje koje će premašiti čak i Vaša najveća očekivanja. Pomoću AdBlue® tehnologije možete kontrolisati potrošnju goriva, istovremeno ograničavajući emisiju ugljendioksida.