Novi MEGANE

Unapredite svoj doživljaj vožnje pomoću tehnologije

Novi Renault MEGANE

Odvezite svoj Novi Megane Berline uz zimsku ponudu "Renault SADA"

Već za 17.390 € uz dodatne:

  • 4 Zimske gume
  • 5 godina garancije ili 100.000 km 
Uz posebnu pogodnost preko Renault finansiranja:
  • 300€ dodanog bonusa uz Progresivnu kamatnu stopu


DIZAJN

Doživljaj vožnje sa naprednom tehnologijom!

Privlačan i dinamičan novi MEGANE pokazuje odvažan stil i još sofisticiraniju siluetu kao i tehnološki unapređenu unutrašnjost. Da li ste spremni za brojne poglede?

DOŽIVLJAJ UNUTRAŠNJOSTI

Inovacijama do boljeg osećaja

Optimizujte svoj svakodnevni doživljaj vožnje našom tehnologijom: pomoć vozaču Renault EASY DRIVE, ugrađen multimedijalni sistem EASY LINK, podešavanja sistema MULTI-SENSE i još više. 
Novi Renault MEGANE

Dodajte svojoj vožnji više uzbuđenja sa sistemom EASY LINK

Da li ste spremni za potpuno nov doživljaj povezanosti? Sa multimedijalnim sistemom EASY LINK, koji je kompatibilan sa sistemom Android Auto™ in Apple CarPlay™, možete jednostavno da pristupate svim aplikacijama i povezanim uslugama preko centralnog ekrana od 24 cm (9,3 inča) u novom vozilu MEGANE.
Novi Renault MEGANE

Doživljaj vožnje po vašoj meri sa tehnologijom MULTI SENSE

Zvuk i odzivnost motora, upravljanje, mogućnost ambijentalnog osvetljenja i prilagodljiv ekran za vozača. Sa sistemom MULTI–SENSE možete da birate između četiri načina vožnje (MySense, Eco, Comfort i Sport) i prilagodite vožnju svojim potrebama i tome kako se osećate.
Novi Renault MEGANE

Otkrijte pomoć u vožnji Renault EASY DRIVE

Putujte bezbrižno! Sistem za pomoć vozaču na autoputu ili u saobraćajnoj gužvi, prilagodljiv tempomat Stop & Go, sistem za aktivnu pomoć prilikom kočenja u slučaju nužde (AEBS) sa detekcijom biciklista i pešaka. Naši sistemi za pomoč u vožnji, koji su na čelu inovacija, unapređuju vašu bezbednost i olakšavaju vam vožnju.  

Novi MEGANE Grandtour

Novi MEGANE Grandtour predstavlja novo viđenje karavana MEGANE i daje vašoj vožnji novu dimenziju.
Elegantan i modularan karavan
Novi MEGANE Grandtour sa elegantnim linijama, rekordnom dužinom tereta, prostranim i modularnim prtljažnikom, kao i brojnim mestima za odlaganje, izdvaja se kao karavan, koji spaja eleganciju i svestranost.
Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podležu promenama. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.