Novi MEGANE Grandtour

Verzija Grandtour u svoj svojoj eleganciji

Renault MEGANE Grandtour

Odvezite svoj Megane Grandtour uz Renault ponudu "Bez brige"

Već za 16.590 € uz dodatnih:

 • 5 godina garancije ili 100.000 km
Uz posebnu pogodnost preko Renault finansiranja:
 • Progresivnu subvencionisanu kamatnu stopu
 • Paket osiguranja "Bez brige"


  Dizajn

  Elegantan karavan

  Novi MEGANE Grandtour sa elegantnom siluetom, robusnim ramenima, tehnološki unapređenom kabinom i sofisticiranim detaljima, predstavlja liniju karavana koja spaja eleganciju i svestranost.

  PROSTRANOST I MODULARNOST

  Personalizujte prostor u vozilu

  Novi MEGANE Grandtour sa prilagodljivim prtljažnikom, najdužom dužinom tereta u klasi i brojnim mestima za odlaganje spaja udobnost, stil i praktičnost. Svaki dan na vašoj strani!
  Novi Renault MEGANE Grandtour

  Prilagodite unutrašnjost sopstvenim potrebama

  Putujete sa puno prtljaga? Zbog sklopivog zadnjeg sedišta Easy Break, možete sa sobom da ponesete sve što želite, bez kompromisa na račun udobnosti u novom vozilu MEGANE Grandtour. Sada imate sve što vam je potrebno!
  Novi Renault MEGANE Grandtour

  Iskoristite prednosti teretnog prostora po meri

  Novi MEGANE Grandtour se sa velikim prostorom u prtljažniku (do 563 l), rekordnom dužinom tereta (2,7 m) i dobro osmišljenim rešenjima za odlaganje prilagođava vašim potrebama i ispunjava čak i vaša najveća očekivanja.
  Novi Renault MEGANE Grandtour

  Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podležu promenama. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
  Posledica globalnog nedostatka poluprovodnika je da neki elementi opreme vozila, prikazani na ovoj stranici i u brošuri, trenutno nisu dostupni na vozilu. To važi, između ostalog, za 25-centimetarski (10") informacijski ekran u boji sa meračima i prikazom navigacije, bežično punjenje za mobilni telefon, funkciju SOS poziv i mogućnost povezivanja navigacije. U trenutnoj situaciji je iz tog razloga, dobavljivost i dostupnost konkretnih elemenata opreme vozila, kao posledicu globalnog nedostatka poluprovodnika teško sa sigurnošću predvideti. Za najnovije informacije molimo da se obratite najbližem ovlaštenom distributeru.