Novi Renault CAPTUR

Oprema i dodaci

Oprema

UDOBNOST I PRAKTIČNOST

Uživajte u vožnji

Uživajte u velikoj unutrašnjosti i pametno dizajniranoj opremi koja pruža najveći nivo udobnosti.
Renault CAPTUR

 

Iskoristite prednosti najveće zapremine prtljažnika u kategoriji koja iznosi 536 l i jedinstvene modularnosti koju pruža klizna klupa. Zahvaljujući zadnjoj klupi novog vozila Renault CAPTUR, koja se može preklopiti i pomeriti za 16 cm, raspolažite ukupnom zapreminom od 1275 l.
Renault CAPTUR

 

Otkrijte bogatu ponudu mesta za odlaganje (pretinac za rukavice, mesta za odlaganje u središnjem naslonu za ruku, u konzoli i vratima). Optimizujte doživljaj unutrašnjosti!
Renault CAPTUR

 

Automatska parking kočnica pojednostavljuje vam život. Aktivira se automatski kada ugasite motor i otpušta se čim krenete.
Renault CAPTUR

 

Zahvaljujući bežičnom punjaču za pametni telefon možete puniti telefon jednim brzim potezom.
Renault CAPTUR

 

Pomoću MULTI-SENSE tehnologije, novi Renault CAPTUR možete prilagoditi svom raspoloženju. Izaberite između tri prilagodljiva načina vožnje i osam tema ambijentalnog osvetljenja.
Renault CAPTUR

 

Panoramski pokretni krov sa 5 položaja osvetljava unutrašnjost novog vozila Renault CAPTUR.
Renault CAPTUR

 

Kompanija Renault i BOSE su zajedno dizajnirali inovativni sistem, izrađen posebno za novi CAPTUR. Uz zvučni sistem BOSE®, koji uključuje osam zvučnika i besprekorno integrisan dubokotonski zvučnik Fresh Air, možete uživati u vrhunskom muzičkom doživljaju.

Renault CONNECT

Putujte povezano

Dodajte vašoj vožnji više uzbuđenja, pristupite celom multimedijalnom svetu koji je u novom vozilu CAPTUR nadohvat ruke.
Renault CAPTUR

 

Novi ugrađeni sistem EASY LINK je prilagodljiv multimedijalni sistem, jednostavan za upotrebu i prijatan za korišćenje sa ekranom osetljivim na dodir velike rezolucije i veličine do 23 cm (9,3 ''), najvećeg u njegovoj klasi.
Renault CAPTUR

 

Planirate putovanje u Berlin ili želite da izaberete italijanski restoran u Parizu? Pronađite prave destinacije uz pomoć detaljnih informacija Google pretraživača za više od 100 miliona zanimljivih tačaka.
Renault CAPTUR

 

Koristite aplikacije pametnog telefona na ekranu EASY LINK novog vozila CAPTUR sa sistemima Android Auto™ i Apple Carplay™. Upravljajte pametnim telefonom glasovnim komandama ili preko velikog ekrana EASY LINK.
Renault CAPTUR

 

Zahvaljujući usluzi »Auto-update«, sistem EASY LINK u novom vozilu CAPTUR primaće automatska ažuriranja tokom perioda od tri godine. Budući da se 15 % puteva menja svake godine, iskoristite prednosti najnovijih mapa za bezbrižno putovanje u novom vozilu CAPTUR.

Renault EASY DRIVE

Pojednostavite putovanja

Pogledajte naše ugrađene tehnologije koje zadovoljavaju sve vaše svakodnevne potrebe.
Renault CAPTUR

 

Izbegavate bočna parkiranja kad god je moguće? Sada je tome kraj! Tokom parkiranja sistem »Easy Park Assist« sa zaštitom 360 stepeni upozorava vas na prisustvo prepreka, a može čak da vam pomogne pri manevrisanju.
Renault CAPTUR

 

Sa kamerom 360 stepeni i bočnim senzorima napred i pozadi manevrisanje za upravljačem novog vozila Renault CAPTUR lako je i jednostavno.
Renault CAPTUR

 

Zaustavili ste se na strmoj uzbrdici? Bez brige! Pomoć pri kretanju na uzbrdici daje vam malo vremena, jer novi CAPTUR zadržava na mestu dve sekunde. Vozite bezbrižno!
Renault CAPTUR

 

Kada vozite u gusto naseljenom području ili vam u susret dolazi drugo vozilo, sistem za automatsko prebacivanje između dugih i kratkih svetala automatski prebacuje na kratka svetla.

SIGURNOST

Najbolji u pogledu sigurnosti

Vozite sigurno sa našim sistemima za pomoć vozaču, dizajniranim da održavaju vašu sigurnost od tačke A do tačke B.
Renault CAPTUR

 

Novi CAPTUR je pripremljen i za neočekivane događaje poput snažnog kočenja u slučaju da pešak prelazi put. Novi CAPTUR vas upozorava i može automatski da izvrši naglo kočenje u hitnim slučajevima.
Renault CAPTUR

 

Svetlo upozorenja na retrovizorima novog vozila CAPTUR upozorava vas na prisustvo vozila u vašem mrtvom uglu.

 *Dostupno kasnije 
Renault CAPTUR

 

Upozorenje na nenamernu promenu vozne trake i pomoć za održavanje vozne trake koji se uključuju pri brzinama od 60 km/h, upozoravaju vozača i popravljaju smer vožnje, pre nego što vozilo pređe liniju bez uključenog pokazivača pravca.

 *Dostupno kasnije 
Renault CAPTUR

 

U slučaju saobraćajne nesreće, naši stručnjaci za sigurnost mislili su na sve kako bi se obezbedila sigurnost putnika u vozilu: ojačana konstrukcija, šest vazdušnih jastuka, nasloni za glavu koji sprečavaju trzajne povrede, sigurnosni pojasevi sa zatezačima i ograničavačima zatezne sile.

Dodatna oprema

PREVOZ

Vaše želje mogu biti neograničene

Potrebno vam je više prostora? Putujte bez ograničenja! Pojednostavite vožnju uz pomoć dodatne opreme i ponesite sa sobom sve što vam je potrebno.
Renault CAPTUR

Krovni nosači

Nosač za bicikle, nosač za skije itd. Na krovnim nosačima možete pouzdano prevoziti teret težine do 80 kg.
Renault CAPTUR

Poluelektrična sklopivi priključak

Opremite novi CAPTUR vučnim priključkom koji se rasklapa i sklapa jednostavnim pritiskom na dugme, i obezbedite dodatni teretni prostor.
Renault CAPTUR

Krovni kofer

Želite da utovarite više prtljaga? Povećajte nosivost novog vozila CAPTUR.

DIZAJN

Prilagodite svoj sportski terenac

Zahvaljujući našoj dodatnoj opremi, dizajniranoj tako da kombinuje stil i praktičnost, novi CAPTUR je nešto zaista posebno.
Renault CAPTUR

Osvetljenje šasije

Pokušavate da pronađete svoje vozilo? Ne gubite vreme! Novi CAPTUR uključuje osvetljenje šasije kada se približavate ili pritisnete dugme na daljinskom upravljaču da bi vam pomogao u pronalaženju vašeg vozila.
Renault CAPTUR

Antena u obliku peraja ajkule

Sa Shark antenom atletski profil novog vozila CAPTUR još je dinamičniji.

ZAŠTITA

Negujte novi CAPTUR

Održavajte novi CAPTUR bogatom ponudom dodatne opreme jednostavne za svakodnevnu upotrebu.
Renault CAPTUR

Kvalitetne tekstilne patosnice

Dodajte dodir sofisticiranosti i obezbedite dodatnu zaštitu vozila patosnicama izrađenim od vrhunskih materijala.
Renault CAPTUR

Presvlake za sedišta

Obezbedite potpunu zaštitu originalnim presvlakama i dodajte ličnu notu vašem vozilu. Dizajnirane po meri i sa jednostavnim sistemom za pričvršćivanje, jednostavno se postavljaju i održavaju.
Renault CAPTUR

Paket zaštite karoserije

Efikasno zaštitite boju vozila od manjih udaraca, ogrebotina ili oštećenja. Ova prozirna folija koja štiti osetljive delove vašeg vozila maštovito je dizajnirana, izuzetno otporna i jednostavna za postavljanje.

DOŽIVETJE UNUTRAŠNJOST

Otkrijte prilagođeno iskustvo

Iskoristite prednosti korisnih funkcija, dizajniranih tako da su potpuno prilagođene novom vozilu CAPTUR.
Renault CAPTUR

Bežični punjač za pametni telefon

Prazna baterija? Napunite svoj pametni telefon bez dosadnih kablova pomoću bežičnog punjača.
Renault CAPTUR

Paket zvučnika Focal

Unapredite doživljaj vožnje neverovatno kvalitetnim i snažnim zvukom. Muzika!
Renault CAPTUR

Stočić za piknik

Rasklopite stočić za piknik smešten na zadnjoj strani prednjih sedišta i uživajte u grickalicama i potpunoj udobnosti.

Da li ste spremni za avanturu sa vozilom novi Renault CAPTUR?