Novi CAPTUR

Svestran kao i vi.

Novi CAPTUR

Odvezite svoj Novi Captur uz Renault ponudu "Bez brige"

Već za 16.890 € uz dodatnih:
  • 5 godina garancije ili 100.000 km

Uz posebnu pogodnost preko Renault finansiranja:

  • Progresivnu subvencionisanu kamatnu stopu
  • Paket osiguranja "Bez brige"

DIZAJN

Sportski terenac sa sportskim linijama

Atletski profil, sofisticirana unutrašnjost i potpuno prilagodljiv dizajn sa dve nijanse. Novi CAPTUR je veći i moderniji sa svim karakteristikama sportskog terenca.
Renault CAPTUR

 

Novi CAPTUR elegantniji i sa više tehnologije napred i pozadi, odlikuje svetlosni potpis u obliku slova C, što je prepoznatljiv znak Renaultovog identiteta.
Renault CAPTUR

 

Dizajn novog vozila CAPTUR možete da prilagodite svom ukusu sa 90 mogućih konfiguracija.
Renault CAPTUR

 

Pametna kabina je opremljena sa 23 cm (9,3'') multimedijalnim ekranom na dodir po meri vozača, 25 cm (10'') digitalnom instrument tablom, inovativnom plutajućom konzolom sa futurističkom ručicom menjača »E-shifter«, pametnim mestima za odlaganje i još mnogo toga.
Novi Renault CAPTUR
Renault CAPTUR

 

Novi CAPTUR je potpuno izmenjen. Odlikuje se sofisticiranom i prilagodljivom unutrašnjošću. Sa dostupnih 18 kombinacija boja, novi Captur prilagodite svom ukusu.
Renault CAPTUR

 

Novi CAPTUR pruža samo najbolje da bi doživljaj unutrašnjosti bio po vašoj meri. Preklopiva klupa koja može da se pomera za 16 cm, rekordna zapremina prtljažnika (do 536 l) i brojna mesta za odlaganje (do 27 l).

DIZAJN PO MERI

Kreirajte vozilo koje izražava vaš karakter

Izdvojite se iz gomile! Sa novim vozilom CAPTUR težimo da dostignemo najviši nivo dizajna po meri, kako u pogledu spoljašnjosti tako i unutrašnjosti.
Renault CAPTUR

 

Prilagodite spoljašnjost (krov, retrovizori, zaštita šasije) novog vozila CAPTUR po svojoj meri sa 90 mogućih kombinacija.
Renault CAPTUR

 

Prilagodite unutrašnjost (instrument tabla, presvlake, umeci u boji, ukrasni paneli, nasloni za ruku) vašeg novog vozila CAPTUR po vašem ukusu i sa 18 mogućih kombinacija dizajnirajte kabinu po vašoj meri.
Renault CAPTUR

 

Koristite sistem MULTI-SENSE da biste pomerili granice prilagođavanja i odaberite između 3 načina vožnje (Eco, Sport, MySense) i 8 sistema osvetljenja prostora. Pomoću MULTI-SENSE tehnologije možete da prilagodite novi CAPTUR u skladu sa svojim raspoloženjem.
Novi Renault CAPTUR

OPREMA

Otkrijte personalizovano iskustvo

Novi CAPTUR sa modernim tehnologijama jednostavnim za upotrebu, doživljajem unutrašnjosti po meri i modularnošću bez premca prilagođava se vašim potrebama i željama, pružajući vam jedinstveno iskustvo.
Renault CAPTUR

Vrhunska tehnologija

Opremljen najnovijom tehnologijom kako bi poboljšao iskustvo u vožnji bez kompromisa u pogledu sigurnosti, novi CAPTUR takođe utire put autonomnoj vožnji. Uživajte u opuštenoj vožnji.
Renault CAPTUR

Doživljaj unutrašnjosti po meri

Pametna kabina, panoramski krov, prostrana unutrašnjost, prostran prtljažnik (do 536 l*), klizna ili preklopiva zadnja klupa, brojna mesta za odlaganje, Novi CAPTUR se prilagođava vašoj svakodnevici.

*po standardu VDA
Novi Renault CAPTUR
Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podležu promenama. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
Posledica globalnog nedostatka poluprovodnika je da neki elementi opreme vozila, prikazani na ovoj stranici i u brošuri, trenutno nisu dostupni na vozilu. To važi, između ostalog, za 25-centimetarski (10") informacijski ekran u boji sa meračima i prikazom navigacije, bežično punjenje za mobilni telefon, funkciju SOS poziv i mogućnost povezivanja navigacije. U trenutnoj situaciji je iz tog razloga, dobavljivost i dostupnost konkretnih elemenata opreme vozila, kao posledicu globalnog nedostatka poluprovodnika teško sa sigurnošću predvideti. Za najnovije informacije molimo da se obratite najbližem ovlaštenom distributeru.