Oprema

Zakoračite u svet vozila Renault KANGOO Electric

Zadržite sve prednosti vozila Renault KANGOO i vozite na električni pogon. Potpuno je modularan i pruža teretni prostor do 4,6 m³ kao i opterećenje od 650 kg.

MODULARNOST I PRETINCI

Preklopivo suvozačevo sedište

Možete preklopiti suvozačevo sedište i zarotirati mrežastu pregradu da biste dobili još više prostora. Ovo će vam pružiti utovarnu dužinu od 2,5 m u vozilu KANGOO Electric i 2,89 m u vozilu KANGOO Electric Maxi.

Klizna bočna vrata

Jednostavno pristupite zadnjem delu teretnog prostora vašeg vozila KANGOO Electric Sa kliznim bočnim vratima za tren možete da utovarite i istovarite opremu ili robu. Za još jednostavniji utovar možete da odaberete model sa dvoja klizna bočna vrata.

Klizni otvor na zadnjem delu krova

Budući da ima širok krovni pokrivač dimenzija 47 cm puta 1 m, predmete možete da prevozite i vertikalno da biste maksimalno povećali utovarni prostor.

Prostor za odlaganje u vozilu

Instrument tabla ima jednostavan prostor za blokove veličine A4 i male predmete. Vaš prenosni računar može da stane u ogroman pretinac za rukavice zapremine 15 l. Dubok i širok krovni nosač koji se nalazi iznad vetrobranskog stakla pruža prostor za skladištenje. Središnji naslon za ruku koji se može otvoriti skriva prostor za odlaganje dovoljno velik za bocu vode od 1,5 l.

UDOBNOST

Tempomat i ograničavač brzine

Pred vama je duga vožnja autoputem? Podesite brzinu vožnje ili maksimalnu brzinu za bezbrižnu vožnju.

Kamera za vožnju unazad

Budući da imate slikovni prikaz na unutrašnjem retrovizoru ili na navigacionom ekranu, uživaćete u izuzetnoj vidljivosti celog zadnjeg dela vozila.

Zadnji senzor za parkiranje

Zadnji senzor za parkiranje vas upozorava na sve prepreke nizom zvučnih signala čija se frekvencija ubrzava.

Automatski menjač

KANGOO Electric je opremljen automatskim menjačem za vašu udobnost. Fleksibilna, besprekorna i tiha vožnja kakvu do sada niste doživeli.

Senzor za kišu i automatsko uključivanje/isključivanje svetala

Opremljen inteligentnim senzorima, KANGOO Electric autonomno upravlja svetlima i brisačima vetrobranskog stakla. 

Krovni nosači

Krovni nosač pruža širok i dubok prostor za odlaganje iznad vetrobranskog stakla. 

SIGURNOST

Zaštita putnika

Prednji i bočni vazdušni jastuci, sigurnosni pojasevi sa predzatezačima i ograničavačima tereta, sistem na fiksnim prednjim sedištima koji sprečava klizanje tela isod sigurnosnog pojasa... KANGOO Electric vam omogućava da iskoristite prednosti najnovijih i najnaprednijih sigurnosnih uređaja na tržištu.

Elektronski sistem stabilnosti vozila (ESC)

Uživajte u opuštenoj vožnji u svakom trenutku. KANGOO Electric i nova generacija elektronskog sistema stabilnosti vozila (ESC) kombinuju tri tehnologije: kontrolu proklizavanja (ASR), logiku kontrole podupravljanja i pomoć pri kretanju na uzbrdici. 

Pomoć pri kretanju na uzbrdici

Standardni deo opreme vozila KANGOO Electric, pomoć pri kretanju na uzbrdici, omogućava vam bezbrižno kretanje, čak i na strmim uzbrdicama.

MULTIMEDIJA

Telefon

Od sada možete koristiti telefon na siguran i jednostavan način zahvaljujući sistemu R-LINK Evolution! Kada vozilo miruje, jednostavno birajte broj ili pregledajte kontakte na velikom ekranu osetljivom na dodir. Tokom vožnje, koristite funkciju prepoznavanja glasa. Jednostavno izgovorite ime kontakta da biste ga nazvali. 

Navigacija

Iskoristite povezani navigacioni sistem TomTom i LIVE usluge kao što je TomTom Traffic, najbolji sistem sa informacijama o saobraćaju u stvarnom vremenu.

Pomoću usluge Z.E. Trip, kojoj možete pristupiti putem sistema R-LINK Evolution, možete da identifikujete stanice za punjenje vozila u blizini ili na vašem odredištu. Možete takođe da vidite i njihovu dostupnost u stvarnom vremenu.

Radio-uređaj opremljen Bluetoothom, USB-om i „hands-free” pozivima


Uživajte u muzici sačuvanoj na vašem pametnom telefonu i upućujte „hands-free“ pozive. Svi radio-uređaji iz ponude vozila KANGOO Electric vam omogućavaju da povežete svoj mobilni telefon pomoću USB-a ili tehnologije Bluetooth®.

Da li želite da vozite Novi Renault KANGOO Electric?