Renault CLIO

Oprema

UDOBNOST I ISKUSTVO U UNUTRAŠNJOSTI

Ponovo otkrijte luksuz…

Redizajniran do najsitnijih detalja putnički prostor vozila Renault CLIO donosi maksimalnu udobnost za putnike i više raspoloživog prostora. Njegova pametna kabina raspolaže najinovativnijim dostupnim tehnologijama da obezbedi stimulativno putovanje.
Renault CLIO

Prilagodljivi 7" ekran za vozača

Renault CLIO ima novi 7” ekran za vozača. Potpuno je prilagodljiv tako da može prikazati sve najvažnije informacije o vožnji.  
Renault CLIO

Audio sistem BOSE®

Audio sistem BOSE® Renault i BOSE su osmislili inovativni audio sistem za Renault CLIO. Uživaćete u besprekornom muzičkom doživljaju koji vam donosi audio sistem BOSE® sa 8 zvučnika i savršeno integrisanim Fresh Air subwooferom.   
Renault CLIO

MULTI-SENSE

Prilagodite svoj Renault CLIO da odgovara vašem raspoloženju sa MULTI-SENSE. Na raspolaganju su vam tri načina vožnje i osam boja ambijentalnog osvetljenja.
Renault CLIO

Renault CLIO – kartica „slobodne ruke“

Otvorite, pokrenite i zaključajte vaš Renault CLIO sa najvećom lakoćom. Kada se približite vašem malom automobilu, on će vas dočekati uključivanjem svetala i automatskim rasklapanjem retrovizora
Renault CLIO

Automatska parkirna kočnica

Automatska parkirna kočnica olakšava vam život. Aktivira se automatski kada zaustavite motor i otpušta se kada ga pokrenete.
Renault CLIO

Prostrani prtljažnik

Renault CLIO ima najveći prtljažni prostor u svojoj klasi zapremine od 391L. Zahvaljujući mobilnom podu, možete da izaberete konfiguraciju prtljažnika koja najviše odgovara vašim potrebama, a kada se zadnja sedišta preklope dobijate ravan pod.

Renault CONNECT

… iskoristite sve mogućnosti povezivanja…

Sa najvećim ekranom u svojoj klasi, vaš Renault CLIO povezuje se bez napora za potpunu bezbrižnost i još više uživanja tokom putovanja.
Renault CLIO

Novi sistem EASY LINK

Novi ugrađeni sistem EASY LINK je prilagodljiv, jednostavan za upotrebu i intuitivan multimedijalni sistem sa 9.3" ekranom visoke rezolucije osetljivim na dodir.
Renault CLIO

Vaš pametni telefon u središtu vozila Renault CLIO

Aplikacije pametnog telefona možete prikazati na ekranu EASY LINK vašeg  Renault CLIO što uključuje i aplikacije Android Auto™ i Apple Carplay™. Koristite glasovno upravljanje pametnog telefona ili veliki ekran sistema EASY LINK.
Renault CLIO

Google pretraživanje adresa

Želite da isplanirate putovanje u Berlin ili izaberete italijanski restoran u Parizu? Pronađite pravu destinaciju koristeći detaljne Google informacije o preko 100 miliona interesnih tačaka.
Renault CLIO

Auto ažuriranje – iskoristite automatsko ažuriranje

Zahvaljujući usluzi Auto-Update, EASY LINK sistem vašeg vozila Renault CLIO ažurira se automatski za period od 3 godine. Budući da se 15% puteva menja svake godine, iskoristite prednosti najnovijih dostupnih mapa tako da možete putovati bezbrižnije u svom vozilu Renault CLIO.

Renault EASY DRIVE

… učinite vožnju jednostavnijom…

Inovativne ugrađene tehnologije Renault CLIO su uz vas svake sekunde, za bezbrižno iskustvo vožnje!
Renault CLIO

Asistent na putu ili u saobraćajnoj gužvi

Jedinstvena inovacija u svojoj klasi, vozilu Renault CLIO omogućava da ostane u sredini svoje trake i kontroliše brzinu do potpunog zaustavljanja vozila u skladu sa uslovima u saobraćaju. Ovaj asistent obezbeđuje bezbrižnost tokom vožnje autoputem ili u saobraćajnim gužvama.
Renault CLIO

360° kamera

Renault CLIO ima četiri kamere koje vam omogućavaju da vidite svih 360° oko vozila. Manevrišite bez napora i zaštitite neodoljivi izgled vašeg Renault CLIO vozila!
Renault CLIO

Parkiranje slobodnih ruku

Savršeno se paralelno parkirajte za tren zahvaljujući funkciji Easy Park Assist. Paralelno, parkiranje unazad i pod uglom… Renault CLIO osvaja bilo koje parking mesto!
Renault CLIO

Renault LED Pure Vision

Renault CLIO je opremljen snažnim Full LED Pure Vision prednjim svetlima koja automatski prebacuju između dugih i kratkih svetala da bi se postigla bolja vidljivost.
Renault CLIO

Tempomat sa ograničavačem brzine

Odredite brzinu vožnje ili maksimalnu brzinu. Kontrole na upravljaču omogućavaju podešavanje brzine za tren.

SIGURNOST

… i vozite u potpunoj sigurnosti.

Renault CLIO ima najnovije tehnologije koje obezbeđuju maksimalnu sigurnost.
Renault CLIO

Aktivno naglo kočenje

Renault CLIO je vaš anđeo čuvar, pazeći na saobraćaj i iznenadne situacije. Naglo kočenje, istrčavanje pešaka na put... Mali automobil na to će vas upozoriti i automatski zakočiti u slučaju potrebe.
Renault CLIO

Pomoć za zadržavanje u saobraćajnoj traci

Prevencija je najbolji oblik sigurnosti. To je razlog zašto – počevši od Life verzije – Renault CLIO poseduje sisteme koji vas upozoravaju kada napustite svoju voznu traku i pruža aktivnu pomoć za zadržavanje u traci. Na ovaj način, mali automobil vas štiti ukoliko vaša pažnja na trenutak popusti tokom dugih vožnji.
Renault CLIO

Maksimalna sigurnost u putničkom prostoru

Da bi obezbedili sigurnost putnika u slučaju nesreće, naši stručnjaci su mislili na sve: ojačana struktura, šest vazdušnih jastuka, naslon za glavu sa zaštitom od trzajnih povreda, pojasevi sa zatezačima i limiterom zatezne sile.
Renault CLIO

Prepoznavanje saobraćajnih znakova

Kamera prepoznaje saobraćajne znakove tokom čitavog putovanja. Na taj način Renault CLIO vas na instrument tabli upozorava na ograničenje brzine.
Renault CLIO

Upozorenje na vozila u mrtvom uglu

Renault CLIO otkriva prisustvo vozila koja su ušla ili su u blizini mrtvog ugla i na to vas upozorava svetlom upozorenja na retrovizorima.

Dodatna oprema

DIZAJN

.

Pretvorite vaš Renault CLIO u automobil koji odgovara vašem ukusu…

Prilagodite izgled vašeg malog automobila da vam najbolje odgovara i dodajte mu još više elegancije i originalnosti.
Renault CLIO

Ambijentalno osvetljenje ispod karoserije

Više se nećete suočavati sa slabo osvetljenim parkiralištem! Kada se približite vašem malom automobilu jednostavno pritisnite kontrolu, Renault CLIO će zasvetleti.
Renault CLIO

Shark antena

Dodajte sportsku notu ovom antenom koja je besprekorno integrisana u linije vašeg vozila Renault CLIO.
Renault CLIO

Asortiman pragova vrata

Zaštitite dno vrata vašeg malog automobila sa stilom. Kod verzija sa pozadinskim osvetljenjem rasveta se uključuje otvaranjem vrata.

PREVOZ

… ili prevozite sa još većom lakoćom…

Sa vozilom Renault CLIO možete poneti sve što želite, gde god želite, i putovati u potpunoj slobodi.
Renault CLIO

Paket kuka za vuču bez alata

Uživajte u sistemu za vuču bez alata koji je dostupan za upotrebu za samo nekoliko sekundi, za vuču i transport vaše opreme.
Renault CLIO

Aluminijumski krovni nosači

Idealni za nosače za bicikle, nosače za skije ili krovne kofere, a istovremeno povećavaju utovarni kapacitet vozila Renault CLIO.
Renault CLIO

Krovni kofer

Praktičan, estetski i čvrst, povećava utovarni kapacitet vašeg malog automobila. Neizostavan za putovanja bez kompromisa!

ZAŠTITA

.

... i ostanite zaštićeni...

Priuštite sebi prilagođenu zaštitu besprekornog kvaliteta.
Renault CLIO

Paket za zaštitu karoserije

Efikasno zaštitite boju vašeg vozila Renault CLIO od malih udaraca ili ogrebotina.
Renault CLIO

Premium patosnice

Napravljene po meri i lake za održavanje, jednostavno se pričvršćuju dvema sigurnosnim kopčama i ne ometaju pedale za potpunu zaštitu poda.
Renault CLIO

Presvlake za sedišta

Lako se postavljaju i čiste, savršeno štite originalne presvlake vašeg vozila Renault CLIO i daju mu dodatnu notu osobenosti.

UDOBNOST U VOZILU

... ne zaboravljajući na udobnost.

Njegove funkcionalne karakteristike savršeno odgovaraju Renault CLIU.
Renault CLIO

Bežični punjač za pametne telefone

Jednostavno napunite vaš pametni telefon tako što ćete ga postaviti na punjač smešten na centralnoj konzoli.
Renault CLIO

Prednji naslon za ruku

Uživajte u poboljšanoj udobnosti vožnje i dodatnom prostoru za skladištenje.
Renault CLIO

Paket Focal

Što se tiče zvuka, kompletan asortiman Focal zvučnika će zadovoljiti potrebe ljubitelja muzike koji žele da uživaju u neuporedivom kvalitetu zvuka.

Da li ste spremni da vozite Renault CLIO?