Megane Conquest

Hibrid po prirodi

Arkana - SUV Renault

Odvezite svoj Megane Conquest uz Renault ponudu "Bez brige"

Već za 23.990 € uz dodatnih:

 • 5 godina garancije ili 100.000 km
Uz posebnu pogodnost preko Renault finansiranja:
 • Progresivnu subvencionisanu kamatnu stopu
 • Paket osiguranja "Bez brige"


  Dizajn

  Sportski, prostran SUV i ekskluzivna verzija R.S. line

  Megane Conquest spaja elegantne linije i robustan stil. Njegov jedinstven dizajn nudi prefinjeni profil, veliko rastojanje od tla i vrhunsku unutrašnjost.
  U verziji R.S. line, efekat je još snažniji. Oduševiće vas njegova ekskluzivna boja, sportska prednja maska, specifični naplatci sa rubin crvenim detaljima, dvostrukom izduvnom cevi i još mnogo toga...
  Megane Conquest

  Ekskluzivna verzija R.S. line

  Njegova sjajno crna i metalik tamna završna obrada, aerodinamični spojler koji pojačava sportsku prednju masku i specifični 18" silverstone naplatci sa crvenim detaljima doprinose da Megane Conquest pokaže svoj sportski, sofisticiran stil.
  Megane Conquest

  Elegantan i dinamičan SUV

  Traka za osvetljenje koja se pruža preko zadnjeg dela naglašava njegove raskošne, elegantne karakteristike. Na verziji R.S. line, dvostruka izduvna cev doprinosi još dinamičnijem izgledu.
  Megane Conquest

  Udoban i visokotehnološki kokpit

  Zahvaljujući 9.3-inčnom ekranu multimedijalnog sistema easy link i prilagodljivom 10.2-inčnom ekranu za vozača, elektronskoj parkirnoj kočnici, indukcionom punjaču, pametno osmišljenim prostorima za odlaganje i još mnogo toga, najbolja inovativna rešenja su vam na usluzi!
  Megane Conquest SUV

  Optimalan unutrašnji prostor

  Megane Conquest se prilagođava vašim potrebama i potrebama vaših putnika zahvaljujući izdašnom prostoru u zadnjem delu i kapacitetu prtljažnika u rasponu od 513 L do 1 296 L (kada se zadnja klupa sklopi) u svojoj benzinskoj verziji.
  Megane Conquest

  Pogonski sklop

  Tih, odzivan i okretan

  Hibridna tehnologija Megane Conquest E-TECH

  Hibridna tehnologija E-TECH, preuzeta direktno iz sveta automobilskog sporta, savršena je kombinacija performansi i efikasnosti. U gradu, uvek pokrenite automobil u električnom načinu vožnje i vozite na električni pogon do 80 % vremena. Ovo vam donosi smanjenu potrošnju goriva do 40 % u poređenju sa ekvivalentnim benzinskim motorom!
  Regenerativno kočenje automatski puni bateriju vašeg Megane Conquest E-TECH hibrida tokom vožnje. Uživajte u udobnoj vožnji, bez obzira na okolnosti, sa odzivnim, oštrim ubrzanjem. Megane Conquest E-TECH hibrid se prilagođava svim vašim potrebama u vožnji, za optimalnu svestranost.

  *u gradskom načinu vožnje (nakon konačnog odobrenja)  


  Udobnost i tehnologija

  Ovladajte putem iz udobnosti vašeg kokpita

  Megane Conquest

  15 easy drive sistema za pomoć vozaču

  Pratilac na autoputu ili u saobraćajnoj gužvi, upozorenje na saobraćaj iza vozila i pomoć pri parkiranju samo su neke od funkcija namenjenih da poboljšaju vašu sigurnost i udobnost u vožnji. Ove funkcije, i još mnogo toga, dostupne su putem Renaultovih easy drive sistema za pomoć vozaču koji pomažu u manevrisanju tokom putovanja, preko prilagodljivog 10.2-inčnog ekrana za vozača. Da li ste spremni da učinite prvi korak ka autonomnom iskustvu vožnje?
  Megane Conquest

  Multimedijalni sistem EASY LINK

  Pomoću ovog multimedijalnog sistema – kompatibilnog sa Android Auto™ i Apple CarPlay™ – lako povezujete vaš pametni telefon i pristupate svojim aplikacijama i povezanim uslugama sa 9.3-inčnog središnjeg ekrana u vašem vozilu Megane Conquest.
  Megane Conquest - sistem MULTI-SENSE

  Sistem za prilagođavanje vožnje MULTI-SENSE

  Zvuk i odziv motora, upravljanje, izbor ambijentalnog osvetljenja i konfiguracija ekrana za vozača... Odaberite jedan od 3 dostupna načina vožnje (mysense, eco i sport) i prilagodite putovanja zahvaljujući sistemu za prilagođavanje vožnje MULTI-SENSE.
  Megane Conquest

  Slike na internet stranici www.renault.rs su simbolične i služe isključivo u informativne svrhe. Svi podaci i informacije navedeni na internet stranici i u dokumentima privremeni su i podležu promenama. Zadržavamo pravo na greške u tekstu.
  Posledica globalnog nedostatka poluprovodnika je da neki elementi opreme vozila, prikazani na ovoj stranici i u brošuri, trenutno nisu dostupni na vozilu. To važi, između ostalog, za 25-centimetarski (10") informacijski ekran u boji sa meračima i prikazom navigacije, bežično punjenje za mobilni telefon, funkciju SOS poziv i mogućnost povezivanja navigacije. U trenutnoj situaciji je iz tog razloga, dobavljivost i dostupnost konkretnih elemenata opreme vozila, kao posledicu globalnog nedostatka poluprovodnika teško sa sigurnošću predvideti. Za najnovije informacije molimo da se obratite najbližem ovlaštenom distributeru.