Novi Renualt Megane Conquest

Dizajn

Dizajn spoljašnjosti

Sportski, a istovremeno elegantan


Neka vas impresionira!


Prostrana i visokotehnološka unutrašnjost

Sa modernim kokpitom, jednostavnim kontrolama konzole, prostranim putničkim prostorom i velikim prtljažnikom, Megane Conquest vas poziva da zakoračite u ergonomsku, prilagodljivu unutrašnjost.
Megane Conquest - Renault

Pametan visokotehnološki kokpit

Zahvaljujući 9.3-inčnom ekranu multimedijalnog sistema easy link i prilagodljivom 10.2-inčnom ekranu za vozača, imate potpunu kontrolu nad vozilom u modernom kokpitu opremljenom pametnim, povezanim funkcijama.
Megane Conquest SUV - Renault

Sportski ambijent

U verziji R.S. line, Megane Conquest ističe svoj sportski dizajn pomoću upravljača obloženog perforiranom kožom, presvlaka od kože/antilopa i instrument table karbonske završne obrade sa crvenim detaljima.
Megane Conquest SUV - Renault

Ergonomska središnja konzola

Opremljen automatskom elektronskom parkirnom kočnicom, indukcionim punjačem i pametno osmišljenim prostorima za odlaganje, Megane Conquest nudi savršenu kombinaciju udobnosti i ergonomije za putovanja u optimalnim uslovima.
Megane Conquest SUV - Renault

Prostran, udoban putnički prostor

Sa raspoloživih 211 mm prostora za noge, vaši putnici će sigurno putovati u potpunoj udobnosti u vašem vozilu Megane Conquest.
Megane Conquest SUV - Renault

Kapacitet prtljažnika od 513 L u benzinskoj verziji

Praktični podesivi pod može se postaviti visoko ili nisko da bi se povećao utovarni kapacitet i omogućio prevoz glomaznih predmeta.