Renault Megane Conquest

Dimenzije i motori

Dimenzije: da li će Megane Conquest stati u moju garažu?

Dužina, visina, širina itd. Otkrijte sve njegove dimenzije.
Glavne dimenzije (mm)
Ukupna dužina4672
Ukupna širina sa bočnim ogledalima2063
Ukupna visina1667
Visina praznog vozila sa otvorenim prtljažnim vratima2108
Rastojanje od tla136
Međuosovinsko rastojanje2704
Zapremina prtljažnika (dm³)
Minimalna zapremina prtljažnika493
Maksimalna zapremina prtljažnika1807
Rezervoar za gorivo (litri) 60

Hibrid na svakom nivou

Hibridni motori dostupni za Megane Conquest

Megane Conquest je dostupan sa više hibridnih motora koji čine jedinstvenu ponudu bez presedana: E-TECH hibrid sa 145 KS kao i Tce 140 sa 12 V mikro-hibridnim pogonom

HIBRID

E-TECH hibrid sa 145 KS

Svestranost potpunog hibrida

Inspirisana automobilskim sportom, inovativna hibridna tehnologija E-TECH kombinuje performanse i efikasnost. U gradu, uvek pokrenite automobil u električnom načinu vožnje i vozite na električni pogon do 80 % vremena. Ovo vam donosi smanjenu potrošnju goriva do 40 % u poređenju sa ekvivalentnim benzinskim motorom!

Regenerativno kočenje automatski puni bateriju tokom vožnje. Uživajte u prijatnoj vožnji, bez obzira na okolnosti, sa odzivnim, oštrim ubrzanjem. Megane Conquest E-TECH hibrid se prilagođava svim vašim potrebama u vožnji, za optimalnu svestranost.
* WLTP u gradskom ciklusu (podložno konačnom odobrenju).

MIKRO-HIBRID

TCe 140 EDC

Hibrid prvog nivoa
Zahvaljujući motoru od 140 KS i automatskom menjaču, Megane Conquest vam pruža istovremeno efikasnost, glatko ubrzanje i zadovoljstvo u vožnji.
Različito od svega što ste ranije videli! Benzinske verzije nude takođe veću efikasnost u potrošnji goriva kao i 12 v mikro-hibridni sistem. Ova tehnologija omogućava povrat energije kada vozilo usporava, a istovremeno pomaže u napajanju motora tokom paljenja i ubrzanja. Smanjite potrošnju goriva i emisija CO2, istovremeno uživajući u glatkim pokretanjima i još većoj udobnosti vožnje!