CLIO gradski automobil, narandžasti, spoljašnjost

MOTORI
RENAULT CLIO

Otkrijte motore dostupne za svaku verziju

LIFE
LIFE
LIMITED
LIMITED
INTENS
INTENS

Eurosuper + električna energija (hibrid) (1)

E-Tech 140 HibridOd
21.590 €
TCe 100 LPGOd
15.990 €
Od
17.290 €
SCe 65Od
12.290 €
Od
14.290 €
TCe 90Od
15.290 €
Od
16.590 €
TCe 90 X-TronicOd
16.290 €
dCi 100Od
16.990 €
Od
18.290 €

Detaljne specifikacije

Da li želite efikasniju potrošnju goriva?

Uz pravi izbor do veće uštede!

  • Simulator potrošnje goriva

Da li ste već isprobali Renault simulator potrošnje goriva?

U zavisnosti od izabrane verzije Renault vozila, vašim navikama u vožnji i obrascima vožnje, možete dobiti procenu dnevne potrošnje goriva.

započnite simulaciju potrošnje

Više detalja o motorima

  • CLIO E-TECH hibrid

E-TECH

E-Tech je hibridni motor od 140 KS koji se sam puni. On nudi jedinstvenu kombinaciju smanjene potrošnje goriva i poboljšanih performansi.


Potpuno novi Clio E-Tech poseduje benzinski motor i 2 električna motora, kombinovana sa inovativnim menjačem sa više režima. Vozite ga kao uobičajeno vozilo i on automatski bira optimalnu kombinaciju energija (električna, hibridna ili unutrašnje sagorevanje) u skladu sa zahtevima za ubrzavanjem.


Renault rešenja u oblasti električne mobilnosti omogućavaju vam da maksimalno iskoristite vožnju na električni pogon uz optimizovano upravljanje energijom akumulatora od 1,2 kWh. Nema utičnice. Samo inteligentno punjenje akumulatora regeneracijom energije kočenja ili tokom vožnje.

otkrijte Clio E-Tech Hibrid

SCe 65

Ekonomičan za vožnju

 

Moderan 3-cilindarski motor. Ekonomičan i optimizovan za gradsku vožnju, opremljen je zupčastim remenom kako bi se smanjili troškovi održavanja. Dostupan je u verzji 65KS.

TCe 90

Najviši stepen svestranosti

 

Ovaj turbo benzinski motor od 90 KS/160 Nm vozilu CLIO pruža dobar odziv i fleksibilnost uz smanjenu potrošnju goriva. Lanac razvodnog sistema smanjuje troškove održavanja. Motor je dostupan:

 

  • sa ručnim menjačem sa 6 brzina (CO2: 116-132 g/km)

TCe 100 LPG

Potpuni užitak u vožnji

 

100 KS, obrtni moment od 170 Nm, sa menjačem sa šest brzina. Motor može da radi na benzin ili plin. Ugrađena su dva odvojena rezervoara, jedan za benzin i dodatno za plin. Sa napunjenim rezervoarima za obe vrste goriva ima ukupni domet veći od 1.000 kilometara, a zapremina prtljažnika ostaje nepromenjena.

  • Crni Clio u gradu

Niska potrošnja i maksimalan užitak

Novi dizelski motor spaja nisku potrošnju goriva i užitak u vožnji. U kombinaciji sa 6-stepenim ručnim menjačem i obrtnim momentom od 260 Nm optimizuje potrošnju na svakoj vrsti druma, zbog čega je idealan za vozače koji prevaljuju velike udaljenosti.

Otkrijte više o vozilu Renault CLIO

Otkrijte i ostale Renault modele

KADJAR
KADJAR
Od 21.890 €
CAPTUR
CAPTUR
Od 17.990 €
CLIO E-TECH HIBRID
CLIO E-TECH HIBRID
Od 21.590 €

Naša Internet stranica, kao i njeni partneri, koriste kolačiće za merenje publike i performansi veb sajta, te vam prikazuju personalizovano i/ili geolocirano oglašavanje i sadržaj, dok vam ujedno omogućavaju interakciju sa našim sadržajem putem društvenih mreža. U bilo kom trenutku možete da promenite svoje postavke kolačića tako što ćete otići u odeljak “Kolačići” na našoj internet stranici.

saznajte više