Novi KADJAR

Otkrijte Novi Renault KADJAR

Novi Renault KADJAR

Otkrijte Novi Renault KADJAR


Dizajn

Pobegnite od dnevne rutine u stilu…Ostavite snažan utisak

Potpuno redizajniran, Novi KADJAR nudi samouvereniji dizajn spoljašnjosti, kao i optimalnu udobnost i unutrašnjost visokog kvaliteta. 


Prednja i zadnja LED svetla, shark antena, profilisana rešetka, čvrsti branici i 19-inčne aluminijumske felne stavljaju vas u centar pažnje.


Kvalitetni materijali i pažnja posvećena detaljima u unutrašnjosti osiguravaju SUV-u tipičnu sofisticiranost. Ergonomski Novi KADJAR opremljen je novom središnjom konzolom u kojoj može da se smesti 7-inčni tablet u pejzažnom formatu.

Za upravljačem

... i zašto da ne skrenete sa utabane staze...


Doživite uzbudljive avanture svaki dan!

Snažni motori, pogon na četiri točka i zavodljiv dizajn... Novi KADJAR nudi savršen balans između performansi, efikasnosti i svakodnevne vožnje. 


Sa povišenim podvozjem i tri načina prenosa snage - 4WD, 2WD sa sistemom Extended Grip i 2WD - Novi KADJAR vas poziva da istražite nove horizonte. 


Optimizujete potrošnju goriva sa sistemom eko vožnje terenskog SUV-a.

Iskustvo u unutrašnjosti

... ne zaboravljajući udobnost...Uživajte u putovanju


Podignuta sedišta, sedišta sa podesivom dužinom jastuka, USB utičnice, prednji i zadnji klima uređaj, preklopiva klupa i pametno skladištenje…


Novi KADJAR se prilagođava vašem životnom stilu sa opremom u unutrašnjosti fokusiranom na udobnost.


Ovo je takođe SUV koji poseduje najnoviju tehnologiju, Bose® audio sistem, Easy Park Assist i R-LINK 2. Ne zaboravite Renault EASY CONNECT usluge koje povezuju vaš automobil i pametni telefon... i čine vaš život lakšim. 

Sigurnost i pouzdanost

... dok bezbrižno vozite u potpunoj sigurnosti.


Vozite bezbrižno u potpunoj sigurnosti


Novi KADJAR je opremljen inovativnim sigurnosnim karakteristikama kao što je sistem aktivnog naglog kočenja koji vas upozorava kada otkrije rizik od sudara.


U pogledu pasivne sigurnosti, SUV nudi maksimalnu zaštitu za sve putnike i pešake.


Kombinujući informacije sa senzora i kamera, Novi KADJAR će vam pomoći u svakom trenutku, bilo na velikim udaljenostima na autoputevima ili delikatnim manevrima u uskom parking prostoru.