MEGANE GrandCoupé

Karakteristike

Doživite stil bez kompromisa za vaš dobar osećaj

MEGANE GrandCoupé - Doživite stil bez kompromisa za vaš dobar osećaj

Sedišta visokog komfora


Plod istinske umetničke rukotvorine, sedišta Renault MEGANE GrandCoupé-a su osmišljena i napravljena sa najvećom mogućom pažnjom. Sa funkcijom masaže na sedištu vozača i funkcijom grejanja* na prednjim sedištima, ona su prosto izvajana da bi obezbedila optimalnu podršku.

* U zavisnosti od verzije
MEGANE GrandCoupé - Doživite stil bez kompromisa za vaš dobar osećaj

Prostrana unutrašnjost

Zahvaljujući svom prostoru u kabini, Renault MEGANE GrandCoupé će svako vaše putovanje učiniti jedinstvenim. Iskoristite njegov velikodušan volumen. Smestite se udobno i uživajte u njegovoj prostranoj kabini.
MEGANE GrandCoupé - Doživite stil bez kompromisa za vaš dobar osećaj

Prtljažnik XXL

Sa zapreminom prtljažnika od 550 dm3 prema normi VDA, Renault MEGANE GrandCoupé vam pruža predivan prtljažni prostor. Njegov široki otvor od 1,11 m omogućava vam da lako smestite glomazne predmete.

Vozite bezbrižno

Vozite bezbedno

MEGANE GrandCoupé - Vozite bezbedno

Visio System

Pravi kopilot, uređaj Visio System vam omogućava da bezbrižno uživate u vašim putovanjima. Prepoznavanje saobraćajnih znakova, upozorenje na nenamerni izlazak iz vozne trake i automatsko uključivanje dugih i kratkih svetala, njegove tri pomoći u vožnji analiziraju vašu rutu da pojednostave vašu vožnju.
MEGANE GrandCoupé - Vozite bezbedno

Aktivno naglo kočenje

Sa sistemom koji je sposoban da analizira udaljenost vozila ispred vas, Renault MEGANE GrandCoupé vas upozorava na opasnost od sudara. Ako ne reagujete aktivira vizuelne i zvučne indikatore, aktivira i naglo kočenje da biste izbegli ili ograničili štetu.
MEGANE GrandCoupé - Vozite bezbedno

Sistem za detekciju mrtvog ugla

Nema više straha od iznenađenja tokom preticanja. Renault MEGANE GrandCoupé vas trenutno obaveštava o prisustvu vozila u vašem mrtvom uglu. Svetlosni signal se pojavljuje u spoljnom retrovizoru na strani koja je povezana sa opasnošću.

Ostanite povezani

MEGANE GrandCoupé - Ostanite povezani

Tablet na dodir R-LINK 2

Integrisan u instrument tabli Renault MEGANE GrandCoupé-a, tablet na dodir R-LINK 2 vam omogućava da personalizujete vaše postavke prema sopstvenim željama. Displej, klima, položaj vašeg sedišta, pristup radiju, navigaciji ili vašim aplikacijama... Njegov jednostavan i fluidan interfejs vam omogućava da kreirate do 6 korisničkih profila.
MEGANE GrandCoupé - Ostanite povezani

TFT digitalni merač

Otarasite se merača u analognoj tehnologiji! Renault MEGANE GrandCoupé opremljen je digitalnom instrument tablom sa LCD TFT ekranom od 7 inča. Sve relevantne informacije koje se tiču vožnje su sada tu, uključujući MULTI-SENSE režim koji ste izabrali. Prilagodljiv i usklađen sa vašim željama, može podržati više stilova.
MEGANE GrandCoupé - Ostanite povezani

Smartphone projekcija

Od 2017. uživaćete u novim funkcionalnostima Apple CarPlay ili Android Auto aplikacijama dostupnim na tabletu na dodir R-LINK 2 vašeg Renault MEGANE GrandCoupé-a. Pomoću ove aplikacije povežite R-link 2 tablet u vozilu i vaš telefon.

Doživite inovacije

MEGANE GrandCoupé - Doživite inovacije

MULTI-SENSE

Sjedinite se sa Renault MEGANE GrandCoupé-om! Sa MULTI-SENSE, podesite stil vožnje vašem raspoloženju. Jednostavno izaberite jedan od 5 načina vožnje za optimalan komfor ili senzacionalnu dinamiku.
MEGANE GrandCoupé - Doživite inovacije

Head-up ekran u boji

Ne skrećite pogled sa puta! Zahvaljujući head-up ekranu u boji, Renault MEGANE GrandCoupé optimizuje vašu bezbednost i udobnost u vožnji. Njegove brojne mogućnosti za pomoć u vožnji su integrisane radi jednostavnog podešavanja i trenutnog preuzimanja informacija.

Doživite stil bez komromisa

Divite se njegovim proporcijama

Otkrijte dobrobiti
MEGANE GrandCoupé - Doživite stil bez kompromisa

Veliki krovni otvor

Zbog veće osvetljenosti automobila, Renault MEGANE GrandCoupé ima veliki krovni otvor koji njegovu unutrašnjost čini još prostranijom. Može se otvoriti i podesiti u 3 pozicije, što vam omogućava da uživate u izuzetno osvetljenoj kabini.
MEGANE GrandCoupé - Doživite stil bez kompromisa

Prtljažnik koji se otvara bez upotrebe ruku

Nije potrebno da imate slobodne ruke kako biste otvorili prtljažnik Renault MEGANE GrandCoupé-a. Jednostavno postavite nogu ispod zadnjeg branika i videćete kako se prtljažnik otvara. Šta bi moglo više da pojednostavi unošenje prtljaga!

Otkrijte nove horizonte uz MEGANE GrandCoupé

Zakažite probnu vožnju
Želim da dobijem ponudu
Pronađite distributera
Preuzmite katalog

Cene i specifikacije