Renault KOLEOS

Karakteristike

Na raspolaganju vam je veliki prostor

KOLEOS - Na raspolaganju vam je veliki prostor

Tehnologija ALL MODE 4x4

Podjednako udoban na svim podlogama, zemlji, snegu, pesku i asfaltu, Renault KOLEOS 4x4 4WD vam obezbeđuje sigurnost i zadovoljstvo u vožnji. Tehnologija ALL MODE 4x4 vam nudi mogućnost izbora režima prenosa sa kojim možete da ovladate svim situacijama: auto, 2WD ili lock omogućavaju raspodelu obrtnog momenta između prednje i zadnje osovine da bi se povećala sposobnost prolaza u bilo kojoj situaciji.
KOLEOS - Na raspolaganju vam je veliki prostor

Izaberite sistem EASY BREAK

Zahvaljujući ovoj opremi, prtljažnik Renault KOLEOS-a pruža nekoliko konfiguracija. Za tren oka obara sedišta i ravan pod se prilagođava vašim potrebama.

Pogledajte video

Dodatna oprema


Inovacije koje olakšavaju vožnju


Odlučite se za pouzdanost i istrajnost

Opredelite se za pouzdanost i trajnost

KOLEOS - Opredelite se za pouzdanost i trajnost

Renault KOLEOS, ocenjen sa 5* na testu EURONCAP

Na osnovu procene vozila u 4 domena - zaštita odraslih, zaštita dece, zaštita pešaka i tehnologije za pospešivanje sigurnosti - test EURONCAP predstavlja merilo za sigurnost na Evropskom nivou. Renault KOLEOS je dobio 5* na tom testu, što je najbolja moguća ocena. Za vas su ga naši inženjeri opremili najboljom aktivnom i pasivnom sigurnosnom opremom: vazdušni jastuci, sistem pomoći i podrške za sofisticiranu vožnju, predzatezači sigurnosnih pojaseva, adaptaciju branika i haube za slučaj incidenta sa pešacima... Dakle, vozite s mirom!
KOLEOS - Opredelite se za pouzdanost i trajnost

Insistirajte na kvalitetu

Vozite sa poverenjem. Da bismo obezbedili vozilo vrhunskog kvaliteta, obavili smo test vožnje i testove pouzdanosti vozila na više od milion kilometara!

Cene i specifikacije