Renault CLIO

Motori i performanse

Motori

Optimizujte zadovoljstvo u vožnji

Motor TCe 120

Opredelite se za performanse i doživite nove senzacije. Sa novim petostepenim ručnim menjačem, motor TCe 120 vam pruža fleksibilnost i odzivnost za jedinstveno iskustvo na svim putovanjima. Troškovi održavanja smanjeni su zahvaljujući doživotnom razvodnom lancu koji ne zahteva održavanje.

Motor TCe 90 

Pojednostavite život! Veoma reaktivan pri malom broju obrtaja i sa petostepenim ručnim menjačem motor TCe 90 je savršeno pogodan za urbane sredine. Osim toga, oznaka ECO2 vam garantuje smanjenu potrošnju.

Motor ENERGY dCi 110

Efikasan i prilagodljiv, novi motor ENERGY dCi 110 vam pruža zadovoljstvo i senzacije. U kombinaciji sa šestostepenim ručnim menjačem, obezbeđuje nizak nivo potrošnje.

Motor ENERGY dCi 90

Usvojite dinamičnu i odgovornu vožnju. Dostupan sa automatskim menjačem EDC ili ručnim menjačem, motor ENERGY dCi 90 i njegova oznaka ECO2 vam garantuje nizak nivo potrošnje.

Performanse

Otkrijte njegove performanse

Automatski EDC menjač

Optimizujte uživanje u vožnji. Automatski EDC menjač sa dvostrukim kvačilom osigurava dinamičnost i glatko menjanje brzina. Dopašće vam se i potrošnja goriva koja je slična kao kod modela sa ručnim menjačem.

Start & Stop

Zahvaljujući tehnologiji Start & Stop motor vašeg Renaulta CLIO-a se i pali automatski. Time se smanjuje potrošnja goriva i emisije CO₂.
CLIO - Vozite bezbrižno

Vozite bezbrižno

Otkrijte bezbednost u vožnji.

Da li ste spremni da vas zavede CLIO?

Otkrijte njegove tehničke karakteristike